Thursday, May 30, 2013

Radiation Station not Noodle Station



ni la kedai jualan kelas kami . ! 
mesti semua takut nak makan .. sebab ade radiasi . HAHA..



semua sebok menjalankan tugas masing-masing ..
anak pak ali jual air :) mewarisi darah keturunan keluarganye ..


MENU UTAMA : NASI LEMAK AYAM BAKAR 

superbb kan ! kami dok bakar-bakar sendiri tau .. 



 KETUA MEMBAKAR dlm gambar ni la : FAZI .. da macam bomoh siam .. 

turut membantu EXCO-EXCO .. terdiri daripada Syafiq, Amy, Raid dan lain-lain lagi yg x nampak dalam gambar ni . heheee



siap berpayung abang MR dua orang tuh.. so SWEETTTTT ~~

ni main station .. 

COCKTAIL capture !  .
 yang 3 orang tu penambah seri tong air tu je .. huhu

 pemandangan gerai kami dari luar .. hehee.. walaupon simple tapi duit yg masuk berkepok- kepok. huhuhu


 NI DI sebalik tabir pulak ...

kerja-kerja menggoreng nugget



KETUK AIS . . hehee.. aku tukang kipas depa-depa yang panas. 



ni model sambilan gerai kami .. hehee


 pekerja pon nak makan jugak .. hehee.. time ni nak melantak habis habisan . !! :)





WAKTU HEPI HOUR : gerai kami buzy dengan pelanggan yang hadir memeriahkan dan memenuhkan tupperwar duit kedai kami. haha

COKTAIL 2X!!! ..LAI3X.... !! 1 CAWAN 1.50 JEEE






 FRONT DESK OF RADIATION STATION 


Kepenatan masing-masing wat kerja .. tapi x penat nak bergambar 
hehe

ade je yg akan pose nak amik gambar :)


  tak lupa juga kawan-kawan yang buzy membakar ayam !!

tanpa ayam bakar korang siapelah nasi lemak tuh . hahaa



time ni ai ni na sebok kol ily zawani yg x angkat fon .. 
adakah die masih selamat di dlm bilik die..huhu. 
sbb x  muncul-muncul pon depan kami ..

AL-KISAH ANAK BERANAK ... bapaknya dan emaknye sebok berniaga di gerai .

 tu la bapak nya .. hahaa.. GIYOMIIIII !!!
AKU tak ingat dialog kassim selamat yg die org sampai kan.. hahaha


anyway .. BEST SANGAT dapat menjana duit kelas.. :)
majulah FAMILY MR !




1 comment:

  1. wah..blh dpt efek radiasi ni kalau mkn :P hehe..

    ReplyDelete